Hur tusan ska vi få komma till bvc – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hur tusan ska vi få komma till bvc

Hej finisar!

Idag har vi bara varit hemma hela dagen och jag har städat hela lägenheten, eller ja Marcus med men jag dammsög, så sjukt tråkigt är det! Men nu är det fint i typ natt sedan imorgon är det nog kaos igen. Är så stressad konstant och känns så tråkigt med vårt hem. Jag drömmer så mycket om att köpa ett hus nu alltså! Men jag jämför mycket med andra barnfamiljer men måste tänka till att vi bara är 20 år, jag och Marcus.

Hur som helst, jag försöker på en tid hos Bvc för ettårs kontroll för min prinsessa men det är inte lätt. Ringde till vårdcentralen vi är listade på, där fick jag bara höra att Tindra tillhör en annan bvc.. Ringer till den vårdcentralen och de säger ” Nej ni tillhör ju den där vårdcentralen”. Vad ska jag göra? Vi måste ju få en tid, haha. Jag som dessutom hatar telefonsamtal.

Slipper jag så gör jag det gärna, haha.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Man kan välja vilken bvc man vill bara på 😊 det är inte samma som vårdcentralen. Så ring till en där ni vill vara på och säg att ni har flyttat och vill vara hos dom 😊 har hört att Karla är bra !

 2. Sandrachorsell

  Tids nog har ni erat egna första hus det går fortare än man tror 😍 Jag var 24 när vi köpte eget radhus sen ett år senare flyttade vi och köpte eget hus istället då radhus inte kändes bra alls 😊

 3. Kikki

  Om man loggar in på 1177 så kan man agera som ombud på sina barn och där står det vilken vårdcentral man tillhör och man kan även byta vårdcentral där om man vill 👍

 4. Erika

  Såvida ni inte aktivt har bytt vårdcentral och BVC när ni flyttade så är det fortfarande ert gamla BVC som gäller (den tillhör väl också Region Örebro Län?). Det är fritt vårdval i regionen, hälsa er gamla vc/BVC det. Der spelar ingen roll att ni har flyttat. Sen kan det ju vara skönt av bekvämlighetsskäl att byta till ett BVC närmare, men det är helt upp till er och kräver ett aktivt byte av er själva. Ni borde väl ha fått en tid för 1-ärskontrollen redan vid det senaste besöket?