Nya kläder… igen – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Nya kläder… igen

Hej finisar!

Alltså, ni är besatta av att se vad jag köper och jag är besatt av att köpa, bra kombo, haha. Får meddelanden varje dag om att ni vill se mina halls med inköp till Tindra, hehe. Medan newbie haft 3/2 har jag shoppat som en galning! Detta köpte jag för 1,5 vecka sedan, köpte ju massor av annat men nu blev det detta med, haha! Så fint till Hösten!

Hennes första coola plagg! Love this!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Så fint 💖 köpte klänningen till min lilla också. Så roligt att hon gillar newbie stil tycker jag då min stora absolut inte gör det 😂