Fantastisk dag med ändrade planer – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Fantastisk dag med ändrade planer

Hej finisar!
Idag gick vi upp tidigt som tusan för att göra oss i ordning för att åka till Tidaholm! Vi åkte till duktiga Julia och hennes ateljé! Asså jag hade såklart förväntningar då jag har kikat på henens Instagram och vet att hon tar fina bilder men att hon var så duktig och proffsig kunde jag inte förstå! Hon var så duktig och erfaren med att fota barn! Att fota en ettåring är INTE lätt! Det blev så fina kort!

Vi fick bildgalleriet redan idag och bilderna är så fantastiska! Hur snabbt då? Samma dag! Längtar tills jag kan visa er! Fick en smakprovsbild som jag delade på Instagram, komma lägga ut den här med såklart!

Kan verkligen genuint varmt och äkta rekommendera henne! Vi åkte i över 2 timmar och det är verkligen så värt det! Sådana fina studiobilder får man ingenstans förutom j´hos Julia, hihi! Kommer bli dyrt för oss o beställa alla kort nu, haha. När alla blev bra vill man ju köpa allt!

Delar med mig av lite behind the scenes här på bloggen.

Juste, vi åkte även till Skövde! Tanken var att vi skulle sova där men jag mådde dåligt på hotellet vi hade bokat så vi åkte hem istället och hela familjen är sååå glada! Riktig myskväll hemma med chips och frukt blir det nu istället. Vi åt dock god mat i Skövde, köpte 3 par vita tights till Tindra på Kappahl och träffade massor av fina söta tjejer. Gud ville stad av kärlek!

Kom fram flera stycken vid olika tillfällen, träffade nog 20 personer som ville prata lite och ta bild! Blir så glad och fylld av kärlek! Tack för ni finns där ute och stötta, ger kärlek och ser till så jag kan jobba med detta! Älskar er så mycket! Om någon av er från Skövde idag läser detta så skicka bilderna vi tog tillsammans så delar jag på insta storyn! Ni är sjukt modiga som vågar komma fram och det gör oss så glada.

Puss och kram!

I morse när jag gjort mig redo med min älsklings tröja från Ida Sjöstedt .

Julia hade en anställd vars jobb är att göra dessa fantastiska tårtor till fotograferingen, hur himla magisk är denna? Wow wow wow! Snacka om proffs!

Första gången Tindra smakar socker! Sjuka var att hon inte gillade det så mycket. Hon gillade mest ” bröstet” på tårtan! Pappas tjej! Nu känns det lättare att undvika socker, haha.

Riktig liten modell framför kameran!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.