Bada bada ! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Bada bada !

​Hej finisar!

I morse var jag hos polisen och tog ett nytt Id så jag kan fortsätta hämta ut paket, haha. Spännande att vara hos polisen, ​tog mig 10 min från jag kom tills jag gick, Marcus hann knappt parkera bilen innan jag var klar, haha. Sedan åkte vi till Lindesberg för att hämta mina pengar från min gamla körskola, ska ju ta körkortet på ett annat ställe nu när vi bor i Örebro och så. Dock gick det inte idag heller, men de sätter förhoppningsvis in mina  pengar på kontot nästa vecka. 

Vi åkte även till badhuset och badade i Lindesberg. Asså på riktigt vi var helt helt helt ensamma där inne! Lite skönt men lite skumt, haha. Tog lite kort på mina älsklingar men det fick man inte sa de till mig, obs, jaja nu fanns korten i min telefon. Är väl för man inte får fota andra och det var int den pers asså ingen mer än oss där, och så för uppsikten på barnet och vi var ju 2 så ja enligt mig ingen fara. 

Tyvärr var en pool avstängs och barnpoolen var super kall, men vi hade mysigt ändå! Min kompis Andreas från gymnasiet var där och han lyser ju upp tillvaron vart man än kommer! Riktig stjärna han kommer vi se spela och göra låtar överallt kan jag lova! Talangfull och genuin människa, finns inte många sådana. Är man bror till min älskade vän Linda kan man väl inte vara annat. Gud vad jag saknar Linda så det gör ont i mig, men ah nu spårar jag.

Efter badet var vi hos mormor och morfar och åt lunch och myste! Så god mat, sedan gick vi till mamma och Sven, till och med Fanny var hemma så myste med familjen. Vi skrev även ut en blankett så nu har vi skickat tillbaka vagnen vi hade 2 st av, haha kaos! 

Nu packar vi kläder för imorgon bär det av mot Tidaholm där vi ska på 1 års fotografering för älskling ungen Tindra Malm! Sedan tänkte vi ta lite semester och bo på hotell i Skövde! 

Puss och kram! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Åh ni är så fina föräldrar väntar själv mitt först barn inom en månad och följt din blogg sen du va med i unga mammor första gången, du är verkligen en förebild som mamma som ja hoppas ja kan bli ☺️ Och får ju inte glömma ni har ju en så söt dotter✨

  2. Camilla

    Mysigt å bada. Har själv varit i Vargkällan som barn. Hette så för 25(?) År sedan 😊
    Minns de fanns en bubbelpool i mitten av bassängen