Första behandlingen hemifrån – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Första behandlingen hemifrån

Hej finisar!

Idag vill jag tipsa er och berätta lite mer om mina behandlingar från Swiss clinic.

Detta är 100 % genuint då både acne och hårproblem har varit och är 2 saker som jag verkligen har haft länge. Har länge tänkt att jag vill göra en behandling på min hy som typ portömning på salong men det är väldigt dyrt. Jag har nu testat den första behandlingen man kan göra hemma.

Rabattkoden LINN20 ger er 20 % på hela sortimentet.

Swiss clinic har alltså en behandling som heter skin renewal. Denna består av en roller som innehåller 540 små, små nålar som du rullar över ansiktet. Finns olika millimeter på rollern beroende på hud typ. Jag rollar över ansiktet i ca 2 min. Det gör inte alls ont. Sedan tar jag på serumet som medföljer och sover med detta. Micro nål behandling som detta kallas hjälper mot porer, finnar och blemmor men även ärr från tex gamla finnar och även pigmentfläckar.

Himla skönt att svepa rollern över ansiktet faktiskt. Himla prisvärt sätt istället för att betala dyra behandlingar så köper man denna själv och kan upprepa behandlingen hemma.

När man börjar ska man göra behandlingen 5 kvällar i rad. Sedan ta en paus för huden i ca en vecka och sedan återuppta behandlingen varannan vecka.

Hoppas detta kan hjälpa före med acne problem.

Sedan behandling 2 är Hair renewal . Detta är en behandling mot håravfall och ett friskare mer livfullt hår. Behandlingen går ut på att du applicerar ett serum i hårbotten där det behövs. Jag har tex en ” kal fläck” som jag kallar den och där kör jag på med denna nu. Man applicerar några droppar per dag i hårbotten och låter de torka in av sig själv. Så en gång om dagen i minst 2 månader men helst 4 för bästa resultat.

Detta vill jag bara nå ut med till alla gravida som är livrädda för att förlora sitt fina hår när graviditeten är över och man börjar amma. Det var då mitt hår blev totalt förstört tyvärr.

Hoppas verkligen detta inlägg når ut till er med samma problem som mig. När jag hittar behandlingar som är bra så vill jag verkligen genuint tipsa och nå ut så att fler kan få hjälp. Vet hur det är, man är villig att betala vad som helst bara något hjälper.

Har dessutom en rabattkod till er som är LINN20 och den ger 20% rabatt på hela hemsidan. Finns andra behandlingar där med så spana in m du tex har problem med gula tänder eller något annat med hud eller hår. Finns det mesta!

Bara att rulla över ansiktet.

Såhär ser rollern ut så ni ser det är inge långa nålar.

Serumet mot håravfall ! ÄLSKAR!

PUSS OCH KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.