Vad tycker jag om folk som röker? – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Vad tycker jag om folk som röker?

​Hej finisar!

En vanlig fråga som dukar upp på Instagram är vad jag tycker om rökning och om rökare. Den har kommit så många gånger så besvarar frågan nu här på bloggen.

Det absolut första och typ viktigaste jag vill skriva är att jag tycker ingenting. Det är inte min sak att lägga mig i. Är inte som att jag skulle tycka sämre om en person som röker än en som inte gör det. Kan finnas 100 olika anledningar till att röka och jag känner att varken jag eller någon annan har rätten att döma en människa för att han eller hon röker. Det har inte alls någon betaldes för mig. 

Sedan så tycker jag såklart att det är sjukt respektlöst när rökare blossar ut över tex mig och Tindra. Det kan jag inte förstå och heller inte hur man kan röka med en bebis i magen eller över sitt barn då det är farligt och barnet kan ta skada. Att utsätta sitt barn för en hälsorisk är jättegalet i mina ögon men att röka har ingen med att göra känner jag! Bara jättekonstigt att lägga sig i någon annans handlingar vad det än gäller. 

Så vad tycker jag om folk som röker? Ingenting, varken bättre eller sämre än någon som inte röker känner jag! Hoppas ni tänker som mig.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. My Widmark

    jag tycker som rökare att det är sjukt respektlöst att röka bland folk och barn då de knte valt att få rök i sina lungor….. visst det luktar illa men det fimns en anledning till att man börjar! sjukt fint pch bra skrivet! ❤️ älskar dig å din familj ni är så myiga! 😍😍❤️