Beskriv min stil – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Beskriv min stil

Hej finisar!

Fått lite frågor om min stil och ja, jag har en väldigt egen och personlig klädstil. Jag älskar spets, gulligull, vitt, volang , blommigt och sött. Men även lite stilrena kläder och ibland lite tuffare med en gullig tutch, haha. Har hittat massor med fina plagg här och alla dessa är favoriter jag väldigt gärna skulle vilja ha i min garderob, hade jag massor med pengar skulle jag beställa alla nu på en gång, haha.

För mig är inte märken viktigt alls. ÄLSKAR Ida Sjöstedt just nu men annars är det mest ” billiga” kläder jag köper faktiskt. Var galen i Oddmolly men de har avtagit litegrann, vissa av deras saker älskar jag än.

Hoppas detta var en bra beskrivning. Länkarna är adlinks. Genom att klicka på dem kommer ni till varje plagg ifall ni är intresserade av att köpa något av dessa fina. Alla är ganska billiga förutom Ida Sjöstedt toppen men den är på rea så lite billigare men fortfarande ganska dyr men ja sååå fin! Favorit märke!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JaneBerglund

    Det var ju jätte fina kläder!😍✨
    alla har sin egna stil, tänk vad tråkigt det skulle vara om Alla gick runt med samma stil på kläder och exakt allt lika.. det hade varit jätte tråkigt.
    xoxo J