Mat marknad och mopedister med pistol! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mat marknad och mopedister med pistol!

​Hej finisar!

Marcus har äntligen semester en vecka nu! Som vi alla har längtat, haha.

Vi började semestern med att åka till Linköping och hälsa på Marcus familj! Igår åkte vi in på matmarknaden men den va inte alls lika wow som tidigare år. Jag köpte min Italienska choklad som är helt magisk! Blev även en italiensk nougat och lite franska macrons. Mums! Dock börja dem typ stänga när vi kom så vi valde att gå ut och äta på en kinarestaurang istället. MED TINDRA,haha. Det gick faktiskt bra att ha med henne som vanligt. Hon fick se lit barnprogram på slutet så var hon nöjd, hihi.

Nu ligger jag hemma i Linghem och myser när de andra är ute på terim bingo som det kallas, tror jag, haha. Det är bingo i ett spår så går man runt och fyller i. Men jag stenande hemma och bloggade lite, är så frusen, hihi.

Hur som helst en läskig sak igår var att när i gick på stan var det så galet mycket folk vilket jag tycker är jobbig för då tänker jag ju på Stockholm och vad som hände när jag och mamma var där. Sedan från ingenstans kommer det 2 mopeder som kör konstigt och den ena har en pistol ( förmodligen en låssas vi vet inte) och åker och riktar mot en bil. Asså jag fick en panikattack.

Blev helt stel, kall, började leta flykt vägar, vi gick till bien, kunde inte andas, kändes som jag skulle kissa på mig, det är hemskt. Marcus och Göran tyckte med det var obehagligt men dem förstod inte min känsla. Ingen som inte själv har fått en panikattack kan förstå det. Vi ringde polisen och det blev pådrag hörde sirenerna när vi var vid bilen. 

Var med största sannolikhet en låssas pistol men det är sjukt ändå! Vem åker och riktar ett vapen mot en bil? 

Nu känner jag mig trygg i lilla linghem!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.