Tiingelinn

Varför vill folk mig ont

Hej finisar!

Nu sitter vi på tåget påväg mot Linköping. Ska bli så mysigt att hälsa på Marcus föräldrar och lillasyster som fyllt 18 år.

Vi ska besöka en matmarknad också. På kvällen spelar sångaren från Avicii och Molly Sandén men får se om vi orkar haha.

Jag är bara så trött så trött så trött på att folk verkligen är så galet på just mig. Jag får ta så mycket skit i jämförelse med många andra inom sociala medier jag pratat med.

Nu är det ” någon” som ska försöka få mig att framstå som elak bland folk. Typ att jag vill utnyttja influensers. Vad är ens detta. Jag är den mest varma genuina personen och jag verkligen avskyr skitsnack, skvaller och jag skulle aldrig försöka utnyttja andra eller vara elak.

Blir så trött. Det är en sak att tycka att jag är.. inte vet jag, tjejig, ung, ja men vad som helst men att sprida rykten och försöka trycka ner mig gör mig ledsen.

Måste ju vara avundsjuka helt och hållet. Kontakta mig direkt om ni hör någon skit om mig, om folk säger något som ” jag ” har sagt som gör dig eller någon annan ledsen osv. För det stämmer säkerligen INTE.

Är väldigt öppen och ärlig med mina vänner och så fort det är något som inte känns bra uppskattat jag att man pratar om det. Jag hör av mig om jag blir ledsen och dem om dem blir. Så löser man allt istället.

Och NEJ jag är inte gravid som folk sprider runt. Vet inte vad det grundar sig i men nej det är jag inte. 

Puss och kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saynomore

    Förmodligen avundsjuka! ? Har man inget snällt att säga så ska man vara tyst, bara scrolla förbi och strunta i att titta på er om man stör sig så mycket! Bara strunta i det, finns människor till allt tyvärr! ?

  2. manellacentio

    Det är så oerhört störigt när andra håller på så. Tyvärr blir det lätt så när man är stor i sociala medier, det finns alltid någon som ska trycka ner, säga skit eller bara vilja försöka förstöra. Du är stark, stå på dig och låt de inte vinna över dig ❤️

  3. sjosefine

    Ge inte ens svar på tal, jag tror att det ger bränsle på elden. Låt folk prata om dom inte har bättre för sig. Slå till dövörat och ignorera det bara, så ger du det ingen energi ?