Tiingelinn

Viktigt om dagens unga mammor avsnitt

Hej finisar!

Idag vill jag bara försvara mig lite inför att ni kommer kika på unga mammor. Jag får endel skit pga programmet. I förra veckan var det ett avsnitt där jag och Marcus lekte med vår lilla Tindra och folk kallade oss barnsliga och sa att de var nöjda över att de inte var som oss, att vi var omogna osv. Detta tar jag inte ens åt mig av. Jag får sååå mycket kärlek och beröm från programmet och ni som följe mig vet att det är pressat läge i TV och så vidare. Dock så är detta vad jag vill visa upp, tycker det är lite kul när vi skapar ” drama” över en sådan sak. Blir massor med tittare för programmet med, hehe. Perfekt för kanalen.

Jag skäms inte över vem jag är i unga mammor. Jag är lite barnslig och lekfull, det ser jag som en egenskap hos mig som mamma. Jag gillar att leka med min lilla tjej. Jag visar gärna upp saker hur jag är, hur vi lever och allt sådant. Jag är lekfull och lite barnslig, jag är ganska ” tjejig” av mig och jag är en riktig liten romantiker.

Var himla kul med all respons från Ikea avsnittet när Tindra kräktes o vi sprang iväg, alla mammor kunde relatera, så kul, haha.

Det enda enda jag vill försvara mig emot i programmet är ” Min divighet” Ni vet ju att de verkligen inte är jag. Jag är en varm person med ett stort hjärta, det kan jag skriva om mig själv faktiskt och stå bakom. Jag vill alltid andras bästa före mitt eget och så vidare. Jag är inte divig och har inte hybris. Ni vet varje gång vi pratar med varandra på lives brukar jag berätta om detta. Att ni inte ska se mig som en kändis för det är inte vad jag känner mig som. Jag får dåligt samvete av att inte hinna svara alla era DM:s och gör verkligen mitt bästa för att hinna det.

Jag är en varm, öppen person och ni får gärna komma fram och säga hej Är många faktiskt som gör det, nästa någon varje gång jag är ute på stan osv och det gör mig bara sjukt sjukt glad!

Till rubriken då. I dagens unga mammor avsnitt är jag på en promenad i Frövi, orten/byn ( vet ej vad det klassas som) där jag är uppväxt. Jag pratar om hur det är att bo där, väldigt genuin och äkta men plötsligt från ingenstans säger jag ” Jag känner mig som en kändis i Frövi” . Detta är såååå galet fel.

Anledningen till att jag sa så är för att när vi gick förbi skolan så kom massor av barn fram och ville ta foton, få autograf , de ropade ” Du är med i unga mammor på TV” ”Du är min idol” ” Min mamma brukar titta på dig” ” Jag följer dig på Instagram” Då sa jag på skämt när vi gick vidare ” Jag känner mig lite som en kändis i Frövi”. Men inget av barnen blev med. Utan det kommer bara en ” Hybris Linn” från ingenstans. Detta försvarar jag mig ifrån.

Jag veeeet att de flesta av er tar detta med en nypa salt som allt annat och att ni ser igenom och er den genuina person jag är MEN jag vill ändå skriva detta. Dels för att det är viktigt för mig för detta är precis tvärt emot vad jag känner och tänker, dels för att i Frövi var vi redan väldigt ” uttittade och det är ju som jag säger lite småstadsmentalitet i Frövi vilket gör att folk nog redan tänker ” Hon tror att hon är något” och många ogillar oss utan att känna oss för vi sticker ut från normen. ÄNDÅ är det så många av dessa människor som ogillar oss som sitter och tittar på oss för att störa sig, tyvärr, tragiskt. När de ser detta så kommer de gå i taket. Men det gör mig egentligen inget. Hade jag brytt mig riktigt mycket om vad andra tänkte hade jag inte kunnat leva mitt drömliv som ung mamma.

Jag tror och vet att unga mammor är en bra produktion så jag vill inte att ni ser detta som kritik mot programmet. De har inte som avsikt att jag ska bli besviken över detta, dem såg det nog bara som en kul grej och kunde nog inte ta med barnen då man måste ha tillstånd från alla dessa barns föräldrar då osv. Jag älskar att vara med där och hoppas just nu på en säsong till där jag kan visa upp ännu mer om mitt liv utöver bloggandet som et varit fokus mycket på nu. Berätta om kejsarsnittet, hur det ser ut, hur det är att ha en 1åring, bröllopet, planer på syskon, nu bor vi ju i Örebro, tips till andra unga, mobbning, osv.

​Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Såg kommentarer på ett klipp där ni gjorde flyggrejjen med Tindra. Vad elaka kommentarer, blir på riktigt ledsen ? Vadå man gör ju allt för sitt barn och vill få de att skratta? Ska man sitta som en tråkmåns helt still eller. Ååh och ni kan ju se vad folk skrivit, så elakt!! Ni är superbra föräldrar, de bästa för Tindra ??

  2. teamsvedlund

    Jag är lika dan, kan leka med min dotter hur mycket som helst, vem tusan vill ha föräldrar som inte leker, bara sitter med sina mobiler och låter ungarna roa sig själva…

  3. Johanna

    Äsch, jag tänkte inte på det alls! Man såg ju barnen som vinkade till dig, tolkade det som ett skämt utifrån det ?