Solstrålande TANUM STRAND – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Solstrålande TANUM STRAND

Hej finisar!

Ett sista inlägg från vackra Tanum Strand. Gud vad underbart vi har haft. Har varit ledig från jobb och verkligen myst med familjen, varit på spa, ätit god mat och så gick vi in till Grebbestad och tittade lite. Strålande sol hela tiden. Vi har även varit inne på Stora-lilla blå ett badhus på Tanum Strand med inomhus bassänger och även en utomhus. När vi var där ute och solade och badade hade de även after Besch så hamna typ mitt i party fast ändå inte, hihi.

Vi har hävt det så bra och ätit skaldjur, myst, lekt med Tindra som verkligen har varit en ängel hela resan om man får säga så utan att skryta för mycket. Åker gärna hit snart igen, vårt favorit ställe.

Måste varit den bästa helgen på hela sommaren!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.