Shopping bebisarna – Tiingelinn

Tiingelinn

Shopping bebisarna

Hej finisar!

Igår när vi var påväg hem från Kolmården så stannade vi till på Marieberg och shoppade loss på Polarn och pyret. Det blev stor shopping man man säga. Ett pyjamas set till mig och Tindra i grått, lika dana. Finns både till barn och vuxen, så fint. Från bebis i 44 till vuxen storlekar. Dock köpte jag största barnstorleken till mig, haha, men finns s, m L osv. Blev även ett rosa set till Tindra. Var 20 % just nu vid köp av minst 3 plagg. Moa shoppade med loss till Ivar!

Barnen var så söta och lekte med varandra och gick efter varandra. Ivar är en riktigt söt liten kille, förstår Tindris, haha.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.