Mys med gammelmormor, lek med vänner och svar på problem – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mys med gammelmormor, lek med vänner och svar på problem

​Hej finisar!​

I morse kom min mormor hit och fick se vår fina kisse misse Daisy och även mysa lite med oss här hemma. Hon hade bakat jättegoda typ ” kärleksmums” fast vita med citron sååå goda mumsar på en nu, haha. Tindra fick en söt mössa till i höst som mormor köpt i Polen när dem var där. Tindris va så söt i den, haha.  Sedan tog vi en sväng till rusta och Ikea. Köpte en lampa till vår hall, disktabeltter, rakhyvlar  och soppåsar, haha. Kul saker va? Men kommer bli så fint med lampa i hallen, äntligen, nu måste vi bara ha hjälp att sätta upp den, så den får nog stå i garderoben ett tag. 

Mormor har kommit på varför jag inte blir bra i halsen fast jag inte är förkyld eller sjuk eller har ont. Vissa mönniskor klarar inte av typ ac och fläktar och jag är en sådan. Får torra slemhinnor av det vilket gör mig hes fast jag inte är förkyld eller  sjuk. Är helt borta nu men kommer nog inte kunna sova utan fläkt så kommer låta som en hes person som rökt i 50 år tills värmen är över. 

Vi åt mat på Ikea och guuud vad folk, herregud, haha. Tindra fick gratis barnmat då vi åt men hon gillade min mat med. Roliga var att hennes burk var lax och potatis och det jag åt var lax och potatis men min mat mumsade hon mycket mer på, så gott tycker hon, nu kan hon börja äta riktig mat faktiskt, det är godare för henne verkar det som, hon gillar att äta själv, inte puré säger Tindra. 

Efter det så skjutsade mormor oss till Johanna och vi mös lite inne hos dem i värmen med katterna sedan gick vi till en pool i området där de bor som för övrigt är sååå fint och mysigt! Vi hade picknick och badade med barnen. Så mysigt hade vi och  jag känner mig så avslappnad med Johanna. Körde helt utan smink idag händer typ aldrig! 

Sedan kom Marcus och hämtade oss och vi åt mat sedan nu ikväll har jag kört bil med hennes man igen. Går så bra för att vara mig! Jag är så jävla flamsig jämt i situationer jag är osäker i och dålig på men nu fokuserar jag och är seriös. Trodde inte jag skulle klara det eftersom jag känner Sew men det går jättebra! Hela deras familj är så snälla, genuina och så hjälpsamma! Tror inte jag känner någon som är så snäll och ställer upp som deras familj! Även deras dotter som snart blir 2 år är sådan! Kramar Tindra och är sååå snäll. 

Nu äter jag maltesers och melon med Marcus och ska snart sova. Nej jag är inte gravid. Alla tror det varje gång jag äter det eftersom det var cravings men nej 100% omöjligt lovar haha. 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.