Tiingelinn

Måndag i Frövi

​Hej finisar!
Igår var jag och Tindra i Frövi hos min mamma och myste. Vi var först på Prästryggen ( en badplats där) och badade, så himla skönt. Sedan gick vi hem till dem och badade i poolen, grillade raclette , så himla smart nu när det är eldningsförbud. I vårt län får man gilla på tomten men varför inte undvika när man inte får det på andra platser och det är så pass torrt. 

Tindra hade så kul med sin fina mormor och ja vi hade en toppen dag i värmen. På kvällen åt vi kinamat från wolt och sedan åkte jag och övningskörde med min fina vän Johannas man Sew. Gick bättre än förväntat, måste ju få körkort någon gång ju! Är tusan 20 år! Det tar ju sig inte av sig själv. Jag ä verkligen den som försöker komma runt saker men detta måste jag plugga till, som med skolan typ. Har laddat ner en app nu med frågor jag ska göra på kvällarna så jag verkligen kommer i fas, dags att ta hem böckerna från brorsan med som lånat dem. 

När jag kom hem hade min älskade blivande man fixat fruktat till mig, dream! Han satt även och redigerade viogg, riktigt nöjd med honom haha!

Puss och kram! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.