Tiingelinn

Make me happy

Hej finisar!

Här kommer ett inlägg från stadsparken! Denna platsen älskar jag. Örebro är så himla mysig stad för du har shoppingen i stan men du har även typ stadsparken, holmen, oset, ja men massor av mysiga områden med fin natur som känns som landet. Tror jag kommer ha riktigt svårt att någonsin flytta här ifrån.

Har jag helt slut på tanker och idéer för typ samarbetsbilder, bilder till mig själv, eller bara helt Lost allmänt inom mig själv och mina tankar och känslor så blommar dem ut typ i stadsparken. Blommor gör mig lycklig, vill verkligen jobba som florist. Binda buketter är verkligen min dröm!

Jag är lite som stadsparken som människa, haha. Svårt att förklara men lite stressigt och kaos med alla olika blommor i olika färger men som på något sätt ändå är välplanerade, sorterade och strukturerade. Lite så är jag som människa, haha.

Men alltså kolla på min söta dotter! Hon är det finaste vi har jag och Marcus, går runt, sätter sig och njuter lite och går igen. Hon verkar med gilla blommor vilket gör mig så glad!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.