Tiingelinn

FAMILJETUR

Hej finisar!

Här kommer bilder från när vi var vid naturens hus! Så himla fint där! Olivia, Marcus syster har tagit dessa fina bilder med sin kamera, de flesta av dem, några är som vanligt med min iPhone X med men hon har fotat och är så duktig!

Vi tog en promenad vid naturen hus ch runt I naturreservatet, så himla fint, hehe. Älskar att vara i naturen IBLAND. Är ingen skogsmänniska men sådana fina miljöer gör att jag kan tänka, slappna av och det flödar kreativitet.Tror alla behöver det ibland. 

Tyvärr så var det sååå mycket myggor för det hade nyss regnat men var varmt, och i skogen. Alltså jag har bett överallt och jag är allergisk mot myggor, inte allvarligt så jag typ blir sjuk, det som händer är att mina bett blir stora som en 5 krona helt röda. De kliar som tusan med som det väl gör på allas bett. Har på fingret, benen, armar överallt, tusan!

Var så mysigt att ha Olivia hos oss!
Pus such kram!​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.