Tiingelinn

En bättre dag !

​Hej finisar!

Igår kväll blev det en sånär riktigt mysig och spontan kväll med familjen. Just den kväll kändes riktigt magisk, Den var sådär som jag vill att det ska vara jämt. Vi åkte till Frövi och badade på Prästryggen. Så galet mysigt hade vi. Tindra var så glad och busig och vi lekte med henne i vattnet och hon bara sprudlade av energi och skrattade massor! Så lycklig bebis och där och då kändes vi som världens bästa mysigaste perfekta familj. 

Vi badade jättelänge, var säkert nästan 30 grader i vattnet, det var inte ens svalkande haha. Vi hade även med oss köttbullsmackor och melon och mumsade på. Tindra var så mysig och gick runt med en ren blöja och min sko, tog man de från henne blev hon galen, jaja, nöjd bebis, nöjd mamma. Bättre än att hon tuggar på hårda stenar, haha.

Puss och kram!​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.