Tiingelinn

Svarar på flera frågor

Hej finisar!

Såhär ser det ut idag, en sjuk mamma och en busig bebis som leker och vill klättra, krypa, gå ja allt på samma gång och jag orkar ingeting.

Tänkte svara på lite frågor från Instagram igen:

Om du måste ha ett djur vilket skulle du vilja ha?

Hihi, vi har precis skaffat en katt. Är verkligen kattmänniska älskar hundar och andra djur men skulle inte vilja ha något annat än katt själv, crazy cat lady..

Om Tindra skulle känna sig som en kille vad skulle du göra?

Jag skulle sätta mig ner och prata med henne och se om det var en fas som många kan gå igenom och såklart låta henne få vara kille för stunden. Om hon skulle fortsätta känna så efter en längre tid och det inte bara var en grej som barn känner tillfälligt, typ som att man är en katt eller är prinsessa eller vad som helst så skulle jag börja gå all in och hjälpa henne på riktigt på mer avancerade plan.

Vill du ha fler barn och i så fall när?

Självklart, när det passar oss, det är välkommet lite när som men tanken är väl 2020 typ. Bli gravid efter bröllopet.

Hur länge har du och Marcus varit tillsammans?

I 4, 5 år snart.Tiden går fort.

Namnförslag på framtida barn, har ni fortfarande Lowe på pojke?

Jag älskar namnen Charlie, Leo,och Mollie! Egentligen vill jag inte skriva ut dem för då blir det nog lätt att andra tar namnen och man Bah nej vi kan inte ta det för det heter den personens barn osv. Vi kommer inte välja Lowe, det har blivit ganska vanligt, kanske för det är sjukt fint och så vet jag flera jag ” typ” känner som har barn som heter så. ( Vi tänkte faktiskt med enkel V dessutom, som kärlek på engelska, hade Tindra varit en kille hade hon förmodligen hetat Love) .Fannys minsting heter Lowe, tänker på honom när jag hör det! <3

Favorit godis?

Choklad, som typ alla andra, helst Fazer eller Lindt. Gillar annars mest chips och nötter. Gud vad sugen jag blev på godis nuuu!

Hur många barn vill ni ha?

Just nu 2 st. Kanske en 3:e sladdis, vem vet!

När är Tindra född? Hon är så söt.

Hon är född 4 september 2017 så snart ett år, tack! <3

Gillar du att shoppa kläder till dig själv eller Tindra?

Till Tindra såklart! Men gillar att ha fina kläder själv med!

Har ni bestämt datum när ni ska gifta er?

Ja det har vi! <3

Kan Tindra prata?

Hon kan säga mamma, hej, pappa har hon sagt en gång. Hon pratar massor på sit egna språ, försöker få henne att lära sig nya ord.

Vad hade du i meritpoäng?

Asså åh minns inte! Men i högstadiet hade jag faktiskt högst i min klass. Snittade i betyget B.

Gymnasiet tror ag jag snittar mellan C och B ungefär. Har även en merit poäng för matten.

Är du vänster eller höger politiskt sett?

Hemligt! Är inte alls insatt i politik. Kommer inte rösta på vänstern och inte på Sd, kd osv, blir någonstans där i mitten. Jag bryr mig inte alls om vad folk röstar på. Kan vara vän med vem som helst som röstar på vilket parti som helst bara partiet tycker att alla människor har samma värde.

Vilket år är du född?

1998!

Tycker du själv att du ser ung eller gammal ut?

Vet inte, ung tror jag, eller?

Ser du någon fördel att vara ung mamma eller hade du gärna väntat med barn?

Hehehe, lite lustig fråga eller formulering, har ju barn, hehe. Jag tror inte det spelar någon roll när man skaffar barn åldersmässigt mycket annat som väger tyngre som förhållande, inkomst osv. Sedan kan man aldrig veta hur det kommer bli.

Yngre gör ju oftare slut, hur stabilt är det att safta barn då, menar inget illa.

Alltså sånt där kan man ju aldrig veta tyvärr. Något som känns jättebra ena stunden kan vara sämst nästa. Det har ju inte heller med åldern att göra. Jag skulle personligen aldrig skaffa barn med någon vi inte hade varit tillsammans minst ett år för första året är man nykär, så är det bara! Men vem säger att det inte kan hålla för det? Eller för att man är ung?

Man kan aldrig få garantier på något sådant, allt kanske är perfekt sedan är en otrogen, vad gör man? Jag tror att det måste kännas rätt för båda 2 i förhållandet sedan kan man alltid hoppas och tro att det håller livet ut, för många gör det det och för många tar det slut. Men är det så hemskt att ha ett barn bara för man är själv? Visst man vill såklart få med den rätta och va en familj men tex mina föredrar är skilda och vi är de bästa dem har oavsett, ingen av dem önskar ju att de hade väntat.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.