Tiingelinn

Värsta dagen i mitt liv

​Hej finisar!

Denna dag har varit bland den bästa i mitt liv. Inte värsta någonsin efter vad jag varit med om men bland de värsta.

Jag vaknade med en känsla av att inte kunna andas. Halsen var helt igentäppt typ. Va förkyld och sjuk i ca en vecka. Blev friskt i 3 dagar. Igår var vi liksom och badade och umgicks med vänner och jag vakant jag såhär. Mina halsmandlar är helt gigantiska och svullna. Så fort jag sväljer något gör det så fruktansvärt ont i hela halsen och det liksom strålar vidare till nacken och huvudet. 

Jag kan inte äta nånting typ. Ätit grönärtsoppa som jag ställde mig och lagade idag. Sedan glass, alvedon, ja bara saker som är skönt för halsen men det gör ont varje gång jag bara ens sväljer saliv. Har även svimmat av en gång idag.

Marcus och jag har även bråkat och det är ju svinjobbigt som det är och 100 gånger värre när man är sjuk. Han var jättegullig på morgonen men sedan började han väl bli rastlös av att gå hemma när man själv är frisk, sa åt Hana tt hitta på något med Tindra men han orka inte. Sedan har det bara varit jobbigt. Jag älskar han så mycket och vill bara att han ska ha kul. Han ska ju jobba imorgon, vill at han ska njuta av sin lediga dag och inte gå hemma och glo. 

Känner mig sämst, både mot honom och mot Tindra, jag hittar alltid på saker med henne, alltid något, om de så är gå ut till lekparken och gunga lite. Vill leka med henne men är för svag. Förstår inte var liksom bra igår! 

Har nog aldrig haft såhär ont i min hals i hela mitt liv, har verkligen ångest med. lider ju av panikångest attacker som kan komma och de har dem idag. 

Vilken fruktansvärd dag. Någon som vet vad man kan göra oh vad detta med halsen kan bero på. Kom liksom idag, inte ett tecken igår.  Nu ikväll har jag även feber. Ännu mer ångest inför morgondagen känner jag nu.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AlexiieThatsMe

    När jag hade så ont kollade jag upp det på vårdcentralen för trodde att det var halsfluss men det var bara ett virus som endast blir bättre av vila. Det var sköt jobbigt ? men värt att kolla upp?

  2. Närketjejen

    Det låter som halsfluss du fått. Och då behöver du få det bekräftad hos läkare så du kan få medicin om det skulle behövas. Jag fick höra att det inte är viktigt att äta utan dricka när jag hade så ont i halsen. Men det värsta är att man är ju hungrig och vill ha i sig något men köp hem lätta saker du kan dricka som är flytande =) krya på dig!

  3. liinneajlyttinen

    Åh vad jobbigt ? Det kan vara sommarförkylning för de sitter oftast i lääänge och du kanske hade liiite förkylning kvar som bröts ut igen igår, om ni kanske åkt bil med AC, haft fläkten på hemma osv. Eller det är vad jag brukar känna av när jag får ont i halsen. HOPPAS du är kry imorgon, krya på dig finis! <3

  4. Karoline

    Låter som halsfluss vännen, hade det för någon månad sedan. Grät för att jag hade så ont i halsen hur löjligt det än låter. Boka tid på vårdcentralen akut i morgon så tar de halsprov. Har du streptokocker (halsfluss) får du penicillin och det går över fortare. När man har sådär ont är det värt det. Lycka till fina!

  5. Cornelia

    Jag fick sådär i början av året när värmen kom och det visade sig vara halsfluss. :/ men fick gå med det i 2-3 dagar sedan kunde som se att det var de. Men förra året fick jag också sådär men då var de inte halsfluss men fick utskrivet något gröngrej jag skulle gurgla 1 gång i timmen och de funkade, det var verkligen skit bra. Så kolla upp det om det inte slutar och som du skrev så har du varit sjuk innan.