Klänningar till mina tärnor – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Klänningar till mina tärnor

Lång rosa , asså den är så fin så man kan smälla av, hade varit dröm att ha som gravid med bandet runt midjan.

Lång rosa med glitter . Den är den dyraste av dem alla men kanske den finaste, alltså jag kan inte bestämma mig, kort, lång, färg… är en bit kvar, haha.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Olivia

    skulle inte rekomendera den rosa från nelly bilden högst upp till vänster. färgen stämmer inte överens med bild och den är inte alls lika fin som bilden. beställde nämligen hem den och blev jättebesviken!

  2. Johanna

    Lång eller kort, ärm eller band, jag tycker man ska tänka lite på när man ska gifta sig. Är det vinter gör sig en lång med ärm bra. Är det sommar är det fint med kort och inga ärmar. Men det är smak sak, jag hade nog tänkt in klänning både tärn och brud i årstiden man gifter sig.

  3. Angelica

    Hihi den långrosa med band ska jag ha när jag är brudtärna åt min bästa vän i augusti. Den är verkligen såååå fin.