Behöver er hjälp inför bröllopet, bild på mig för 5 år sedan, mig i farmors bröllopsklänning – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Behöver er hjälp inför bröllopet, bild på mig för 5 år sedan, mig i farmors bröllopsklänning

Hej finisar!

Ligger i sängen och är sjuk! Så tråkigt. Marcus är vådligt förkyld han med och även Tindra men dem 2 är ute på en promenad nu tillsammans.

Vi håller på att planera inför bröllopet och letar lokal, vart ska man vara, vart är det fint? Herrgård, lada?, plats vid vattnet, slott? Han man vara på Örebro slott? Alltså snälla snälla ni kom med alla era bästa tips på fina ställen i eller i närheten av Örebro. Vill att det ska bli perfekt, är svårt att googla fram något.

Här ser ni mig på 3 bilder från 2013! 5 år sedan, Måste nästan säga att jag var lite söt, haha. Får man säga så om sig själv. Minns hur dåligt självförtroende jag hade där, var klassad som näst fulast av alla tjejer i min klass,,.. så fungerade det då, killarna gjorde listor på hur snygga man var, helt, helt sjukt. På första bilden ser ni lite av min acne jag hade. Är ju tagna med en kass kamera så man ser ju inte så bra, haha, iPhone 4 tror jag. Men hade som små små prickar i hela pannan, blev aldrig finnar så man kund klämma men dem var där hela tiden.

Men till något roligare med bilden, hur fin är min farmors brudklänning? Alltså denna skulle jag lätt kunna ha på mig en fest, dop eller liknande. så snygg och modern verkligen. Tänkte väldigt länge att jag skulle gifta mig själv i henens klänning då den verkligen är fin men jag tror ändå att jag vill ha en lång klänning med massor av stenar och sådant, men farmors är ju så fin! Tror den hänger hos min pappa, måste dit och prova den igen någon dag och ta en ny bild i den, om jag får på mig den, haha, farmor var nog smalare än jag är nu, men ska prova i alla fall.

Bilderna är tagna när Farmor och farfar fyrade guldbröllop!

Hittat en klänning som ser nästan precis ut som farmors. Klicka på denna länk för att komma till den .

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Kohlswa herrgård – fantastisk fin miljö för ett ”prinsess” bröllop. De skräddarsydde vårt bröllop o va helt fantastiska!!!

 2. juliaaronsson

  Hjälmarsbergs säteri! Jag var där på examensfest tidigare i somras. Så fint! Festlokalen är ett orangeri. Ligger precis vid Hjälmaren och ungefär 10 min från Örebro City 😊

 3. Hanna Rahm

  Om ni vill få till fina bilder med fin utsikt och något att minnas skulle jag verkligen rekommendera Rusakulan i Kilsbergen. Det är så otroligt vackert! Min väninna gifte sig där. Annars finns ju Karslunds Herrgård och jag tror man faktiskt får gifta sig på Örebro Slott också (i alla fall när jag googlade så kom det upp att någon hade gjort det). Maila dem och fråga. Men hade jag varit ni så hade jag valt Rusakulan, LÄTT!

 4. Emma

  hej fina! så himla söt du var! <3 jag har en fråga och hade varit kul om du svarade i ett inlägg om det. tänkte på dethär med bröllopet, hur gör ni med det ekonomiskt? jag menar klänning, lokal, vigsel, fest och så vidare det är mycket som ska handlas! hade varit jätte intressant att läsa om er planering av bröllopet både ekonomiskt och praktiskt med tanke på att ni är så unga (är själv en ung mamma, menar absolut inget illa, utsn jag blir bara insirerad). kram <3