Visar sovrummet i nya lägenheten – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Visar sovrummet i nya lägenheten

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Jotex! En inredningsbutik som jag ÄLSKAR!

Vi har äntligen kommit i ordning i nya lägenheten lite grann, tar ett rum i taget och nu är sovrummet faktiskt fint. Väggen är helst ful men ska läsa det med att täcka över med en sänghimmel tills vi får om tapetsering.

Vi har bara 2 st 80 madrasser som sitter ihop på ben med en bäddmadrass och sänggavel. Sedan har vi nu fått riktigt riktigt fint med alla nya saker från Jotex! Det blev ett sådant luft med allt nytt, tänk vad man kan pompa upp med detaljer!

Vi har dem beiga kuddarna längst bak , sedan 2 vita volang kuddar som prydnadskuddar, älskar stora kuddar blir lite hotellkänsla. Dessa var verkligen billiga, ofta kostar sådana kuddar flera 100 kronor typ 500:- blev riktigt förvånad över priset och dem är så fina.

Sedan har vi faktiskt skaffat oss ett dubbeltäcke! Sååå mysigt, på riktigt det är mycket mysigare än 2 separata. Jag och Marcus delar ändå alltid täcke och så snor han allt och så ligger man där utan för han är verkligen omöjlig att väcka på natten.Då är det perfekt med ett stort dubbel lakan ! Love it. Vi beställde ett kit med 2 st kuddfodral till, stora kuddar, sååå fint och lyxigt, dem är kuddarna längst fram på på bilderna. Det är så otroligt fint och romantiskt. Har bifogat en närbild i inlägget på spetsen påslakanet till dubbeltäcket och kuddarna, Såå fint verkligen!

Sedan har vi en beige jättegosig filt till med fransar och en stor guldig spegelbricka . Ni kanske vet att vi har en mindre sådan i silver, nu har vi även en stor guld. Är besatt av dessa fina spegelbrickor, I love it! Blev även en sjukt fin kandelaber bredvid sängen. Den finns i olika storlekar och färger vi har mellan. Vi har mellan. Gör så mycket med sånna här detaljer, guld brickan, guldljustaken , blir så fint med allt vitt romantiskt!

Sedan till mitt bästa tips! En beige sängkappa, vi har även en vit likadan från Jotex men blev typ ännu snyggare med en beige när sänggaveln är det och 2 av kuddarna, älskar att blanda upp lite. Detta är verkligen ett tips. Vår budget säng ser så mycket lyxigare ut med sängkappa så man slipper se de fula madrassera och ni med mycket saker som oss, man kan ha fullt med skit under sängen utan att det syns, haha.

Hoppas ni gillar hur vi pimpar upp vårt sovrum. Det är som sagt detaljerna som gör allt.

Puss och kram!

Tindra älskar mysfilten .

Hur fint med ljusstaken och sängkappan .

Hur underbart fint!

Länk till våra med stort påslakan till dubbeltäcke .

Länk till samma fast till vanligt täcke .

Puss och kram! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.