Ska man slå till när man varit sugen ett halvår ? – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Ska man slå till när man varit sugen ett halvår ?

​Hej finisar!

Har varit sugen ett halvår på den bakmaskinen på bilden ovan. Har velat ha en bakmaskin sedan jag var liten verkligen för älskar att baka och så. I ca ett halvår har jag tittat på just denna från Smeg i färgen cream och vill köpa, men priset… dör, vet inte hur jag ska göra riktigt, vad tycker ni? Det är så mycket pengar men är inte alla bakmaskiner dyra? Jag menar för en bakmaskin är det väl helt okej.

Skulle dock aldrig betala priset för den rosa brödrosten, den är galet fin och skulle jag få den skulle jag jubla men är för snål. 

Just nu är det dock 20 % rabatt på sidan jag länkar till om jag inte fattat fel så kanske ska slå till, eller ska man ha is i magen, får försöka övertala Marcus, har precis fått han att gå med på att köpa ny vagn, den ska jag hämta ut snart, haha.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madelene

    Jag skulle ha väntat och önskar i bröllopspresent istället. Jag fick min när jag fyllde 30år i april, än har den inte blivit upp-packad (kanske beror på min mitt mående under graviditeten också, är i vecka 39). Men det är bäl en jätte bra grej att önska i bröllopspresent från tex föräldrar 😍

  2. emmacathrinethanh

    Tycker att det var lite väl dyrt, men det beror ju helt på vad man vill ha. Det finns bakmaskiner som är billigare, tror min kostade runt en 1000kr hade kollat på den tidigare och fick en av sambon i alla hjärtansdagspresent💖 jag älskar också att baka massor