Sol är det bästa jag vet, jag är inte som alla andra – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sol är det bästa jag vet, jag är inte som alla andra

Hej finisar!

Ligger i min säng och äter riktigt goda vindruvor som är helt krispiga och perfekta och dricker persika-juice, såååå gott, rekommenderas sommardagar som dessa.

Detta inlägg är i samarbete med Nova concept

.

Är ju som att vara utomlands i Sverige nu alltså! Har sådan tur, jag är sååå flyggrädd men i år kan man ju vara i Sverige och verkligen få njuta av sol, bad och riktig feeling, hihi. Därför är det så viktigt att smörja sig, stor och liten, spelar ingen roll, alla åldrar! Vi använder oss av solskydd från Lovea som säljs hos Nova concept . Det är ekologisk solkräm som är gjort på sheasmör, älskar, så himla mjuk och bra för huden. Tindra har med en egen för barn. Idag hade hon sin UV-dräkt på sig men det är så viktigt att smörja ändå, ansiktet, fötter, armar, allt täcks ju inte faktiskt.

Alltså jag älskar solen sååå mycket. Om jag gick in när det var 30 grader varmt och såg på fotboll? Svar nej! Är jättekul verkligen att det går bra för Sverige men skulle aldrig gå in och sitta framför en tv och se på fotboll när jag kan ligga i en pool och sola! Såååå skönt!

Här är lite olika solprodukter vi har.

Tindras ekologiska barn solskydd
Mitt ekologiska solskydd
After sun lotion . Sååå skönt att smörja in sig med, kylande effekt.
Sololja

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.