På en klippa och drömmer – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

På en klippa och drömmer

Hej finisar!

Jag satt på en klippa och drömde… gud vad jag är sugen på bröllop nu. Så mycket som ska planeras verkligen. Har spanat ringar och fått lite tips och idéer från er på Instagram! Det tackar jag verkligen för, hihi.

Känns verkligen perfekt att få inspiration med lite bröllopstidningar och vattnet som pålar i bakgrunden. Magiskt! Helt tyst och lugnt med en svanfamilj som simmar förbi.

Blir nästan lite pirrig när man ser på alla fina klänningar, blommor, ja allt! Så inspirerande.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melinda

    Ni har inte funderat på att designa egna ringar med hjälp av en guldsmed? Blir ju mer personligt och ni blir ensamma om att ha just dom ringarna💍 ni är så himla fina tillsammans och er dotter är så otroligt söt💜

  2. NellieF

    Hejsan, jag har precis sett färdigt sesong 3 av unga mammor. Är så sjukt imponerad av dig och allt du gör! Vilken fantastisk mamma du är ! Blir så bebissugen när jag ser alla fina kläder och bilder 😍 du har även inspirerat mig att komma igång med min blogg och försöka satsa! Tack för allt du gör ❤