Tiingelinn

Varför jag är kär i Marcus

Hej finisar!

Lite bilder på mig och min kärlek och även några på hela familjen.

Fått frågan av flera personer varför jag är kär i Marcus och varför jag älskar han så mycket.

Jag funderar men jag vet inte riktigt. Det är liksom så mycket som gör att jag älskar han. Går inte att sätta fingret på det.

Hans lugn och trygghet, hans närhet, hans leende, hans sätt han rör vid mig på, hans blick, hans drivkraft, hans lekfullhet, hans kärlek till Tindra, hans försvarande sida, hans ödmjukhet, hans värderingar, jag älskar honom så galet mycket.

För mig har det alltid varit väldigt attraktivt att han är så driven. Jag skulle nog aldrig kunna bli kär i en latmask. Skämtat om att Marcus berättade när vi blev tillsammans rätt tidigt att han skulle gå teknik på gymnasiet och sedan utbilda sig till civilingenjör och att jag bah åh där finns det pengar han tar vi.

Det är ju såklart ett stoet skämt men det finns en liten sanning i det. Jag skiter helt i hans pengar, haha. Han är ju student nu och i 4 år till. Men att han är driven och har mål! Helt sjukt egentligen att han nu 4 år senare gått klart 1:a året på just den utbildningen utan en enda omtenta eller något. Hade ju inte slutat älska han om han valt en annan utbildning menar inte att man måste veta vad man vill vid 16 års ålder men jag gillar att han har en drivkraft och inte är en slashas som vill glida räkmacka och typ sånt, så tråkigt!

Jag älskar även att han är omtänksam och stöttande med mig. Han ser hur jag kämpar och har varit med hela vägen med bloggandet och allt.

Ingen av oss är rädda för vad folk ska tycka och tänka, absolut inte konflikträdda.

Helt ärligt så tror jag att Marcus är den som är skapad för mig här i livet. Tror faktiskt inte att någon annan skulle klara av att leva med mig för jag är så speciell på gott och ont som person. Marcus är den som verkligen kan förstå mig nästan jämt.

Vi har fart motgångar och vi har även fast toppar. Det bästa av allt är nog att vi växer med varandra. Vi har liksom 16 när vi blev ett par och båda förändras och utvecklas men vi gör det i takt. Mognar snabbt, ville ha barn ungt, ska gifta oss.

Har alltid tänkt innan vi träffades att jag vill ha DN äldre kille. Inte för prestige som de typ är i 15 års åldern eftersom det var så gammal jag var då, utan för att jag varit så lillgammal och typ mogen för min ålder på ett sätt och tyckt att alla killar i min egen ålder bara varit så typ ” små” i tänket. Att en 98:a skulle vilka ha barn såhär pass tidigt chockade mig.

Tror verkligen vi 2 passar perfekt för varandra.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.