Inför vårt bröllop – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Inför vårt bröllop

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Vanbruun .

Som ni vet ska ju jag och Marcus gifta oss om lite mindre än ett år. Jag är så galet exalterad, hihi. Vi har verkligen inte planerat alls mycket men nu måste vi ju ta tag i det.Jag håller på för fullt och spanar på ringar. Så himla viktigt att ha en ring man verkligen ÄLSKAR. Ska man ha rose, guld eller vitguld? Jag tror jag kommer köra en klassisk i röttguld ( rött guld är vanligt guld) . Är så besatt av guld och mässing haha.

Vet inte vad för ring jag ska ha riktigt men tror någon med diamanter på rad så jag kan ha den ihop med min förlovningsring, är himla fint tycker jag att bära 2 ringar så man ser att man är gift och inte bara förlovad. Tror dock Marcus bara ska ha en vigselring och då tänker vi en uppdaterad, inte den han har nu.

Finns många fina vigselringar på Vanbrunns hemsida faktiskt. Är så himla kul att kolla på ringar. Jag vill ha en ring i riktigt bra kvalitet, det är så viktigt för mig och Vanbruuns motto nummer 1 är kvalitet och nummer 2 bra priser. Kanske blir en ring härifrån, tyckte verkligen denna hemsida var något extra, därför jag ville tipsa om dem i ett samarbete, hihi.Börjar bli lite stressad typ inför bröllopet nu. Vi ska boka kyrka, vi ska hitta lokal, skicka inbjudningar, göra inbjudningar, pynt, klänning, marcus kläder, Tindras kläder, ska vi bjuda barn eller inte? Ska vi servera alkohol eller inte på festen? Blommor, tårta, mat, det är så himla mycket. Tyckte det var mycket att planera inför Tindras dop ju, haha.

Eftersom jag jobbat med smycken massor så vet jag lite om olika ädelstenar och diamanter, slipningar och kvaliteter så nu håller jag på och funderar på sådant med, haha. Gud detta är något som är så galet kul ändå!Ska kolla på brudklänning lite grann imorgon tänkte jag. Hoppas att vi hinner med det, tror inte vi har några planer och hoppas jag mår bra imorgon, haft så ont i min mage idag på grund av mens. Har för mig att de även hade fina små klänningar till barn typ till Tindra. Så ska ju mina tärnor ha klänningar och allt.

Är så kluven, ska man ha tiara eller en liten rund krona på huvudet? Något av det vill jag ha i alla fall, hade en tiara på balen så självklart ska jag ha något. Tänker kanske en liten krona och så fästa en slöja i den som man har på sig inne i kyrkan och sedan tar av på festen. Vill inte ha en sådan som hänger över ansiktet utan en söt med spets eller små stenar eller så. Visar några ringar jag älskade från Vanbruuns hemsida här nedanför. Hoppas ni andra som ska gifta er får lite inspiration.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melinda

    Tror du ska ha rose guld passar bäst ihop med DIG liksom, matchar din sril o färger du tycker om bäst. Men tycker att ni ska designa er egen så blir den ju verkligen personlig för just ER och ingen mer än ni har den sen kan ni ju göra något litet matchande halsband/armband eller liknande till Tindra som visar att ni är “samhöriga/sammanbundna”(tror det blev fel ord men hoppas du förstår vad jag menar kram på er❤❤