5 favoriter i sommar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

5 favoriter i sommar

Hej finisar!

Har varit och luktat på alla dessa parfymer och många fler i butik och nu doftat fram mina 5 bästa tips inför sommaren. Det är dessa 5 i olika prisklasser jag valt ut! Den från rituals är väldigt billig men himla god doft, prisvärd verkligen, denna kan man verkligen slösa och spraya på sig massor, har den själv hemma!

Clean doftar alltid så fräscht, älskar på sommaren när man själv känner sig ofräsch typ sandig, svettig, klibbig i ansiktet, ja ni vet, då är den en uppfräschning så man bara känner sig fräsch igen, haha.

Den vita parfymen är så lyxig den ser lyxig ut och doftar lyxigt! Typ så.

Ariana Grande är helt underbar, ofta brukar kändis parfymer vara sådär tycker jag men denna är typ fruktig och god!

Mina absoluta favorit av alla dessa är Ever Bloom! Vill köpa den, har den inte men ska fundera för jag älskar verkligen denna, blommig, fräsch, fruktig, lyxig, allt i ett, svår att beskriva men dofta på den vittja!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.