Mysdag med Moa och mamma plus nya saker Tindra lärt sig! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mysdag med Moa och mamma plus nya saker Tindra lärt sig!

Hej finisar!

Igår var jag och Tindra uppe tidigt, hennes fina gudmor Moa kom vid 9 och vi myste lite innan vi gick iväg till Ica och köpte lite picknick saker. Sedan gick vi till min mamma och Tindra fick bada, det sjukaste var att hon stud själv länge nu. Flera sekunder och flera gånger. WOW, är så himla stolt över min tjej!

Har ju även glimt att bäretta att hon sagt mamma typ 4 gånger nu för ca 1,5 vecka sedan, hon är så stor tjej nu alltså, wow vad fort det går. Jag dör lite varje gång jag ser på henne för hon är så galet fin min lilla Tindra Malm! Jag och Moa mumsade massor på frukt och sådant och sedan kom mamma hem och då gick vi tillbaka till henne och jag och Tindris badade med henne, drack drinkar och när Marcus kom från jobbet kom han med dit!

Idag har vi 0 planer, så tråkigt, vill inte sitta här hemma helt själva, åh vi får se vad vi hittar på i vädret.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.