Sommardag med Fanny – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sommardag med Fanny

Hej finisar!

Hoppas allt är strålande med er! Igår var jag och Tindra hemma hos Fanny och badade massor. Jag köpte med massor med godsaker till oss och Tindra sov en lång stund i sin vagn så jag och Fanny passade på att mumsa och mysa i poolen. När Tindra vaknade fick hon bada och det slutade med att jag hoppade i poolen med henne. Jag älskar att leka och busa med min dotter, bästa jag vet.

En himla mysig stund med min syster och dotter! Lagade sedan sallad till och och Tindra fick kyckling och grönsaker. Hon har börjat älska rån också så det smakade hon med på.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.