Håret före och efter – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Håret före och efter

Hej finisar!

Igår var jag och fixade mat hår hos Malin här i Frövi Så skönt med lite egentid verkligen! Det blev så bra. I samarbete med Hairtalk vill jag verkligen rekommendera deras löshår. Det är vad jag kör med nu. För att inte smutskasta företag vill jag bara säga att jag provat många tidigare som varit så fruktansvärt dåliga. Metoden keratinvax sliter verkligen sönder ens egna hår. Ni ser ju bilden på Der som är mitt eget hår, jag har knappt något kvar. Ändå har det växt massor mot hur det såg ut innan! Det växer samtidigt som man har hairtalk slingorna i, så himla bra. Det är ju det jag vill uppnå. Ha i hairtalk medan jag inte är nöjd med mitt eget och sedan i framtiden kunna ha eget långt fint som växer ut under tiden, hur perfekt.

Hair talk är en metod som är som tejp man sätter fast, den absolut bästa! Jag är så nöjd och blev positivt överraskad av hur mat hår ser ut under slingorna, även fast det inte är fint än! .

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.