Min första morsdag och min fantastiska mamma – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Min första morsdag och min fantastiska mamma

Hej finisar!

Igår var det morsdag och oj vad jag blev bortskämd av mina älsklingar! Jag fick sovmorgon till halv 10 och då väcktes jag av Tindra och Marcus som hade fixat frukost och fruktfat, mums. Fick en underbar bukett som doftar så himla gott med, wow. Sedan ett så fint handskrivet brev som Marcus skrivit från Tindras perspektiv, ska färga om jag får fota och visa er, blev helt rörd. Han är så himla underbara min Marcus, och Tindra förstås.

Sedan en lapp där det står att jag fått en spa vistelse med Marcus, snäll dotter man har, haha! Är så himla sjukt stot över att vara mamma. Vem var jag ens innan? Är en sådan speciell kärlek man får av sitt barn. Hon blir roligare för varje dag, så busig och har verkligen en personlighet, jag älskar henne av hela mitt hjärta min lilla Tindra! Namnet passar henne så bra! Tindra, hon bara Tindrar med sina fina ögon!

Eftersom det var morsdag igår vill jag även hylla min egen mamma som är helt fantastisk. Hon är 3 barns mamma till mig och mina syskon, det är 2 år mellan varje barn. Vi skulle inte kunnat ha en bättre mamma. Som hon stöttar och finns där, som hon har ställt upp och fortfarande gör och gud vad mycket roliga saker vi hittat på, och hittar på tillsammans. Jag älskar min mamma så mycket och hon är en stor inspiration för mig.

Nu svämmar kärleken över här tror jag, är så lycklig för det jag har!

Puss och kram!

Överraskad med blommor och frukt på morgonen! Mums! Lite nyvaken, osminkad och ruffsig i håret men vad gör det, gillar ni nattliga äkta bilder? jag älskar det! mer sådant kommer jag bjuda på. Såhär ser jag ut på riktigt, haha.

Min underbara bebis!

Min fantastiskt fina och underbara mamma.

Blommor från mina älsklingar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.