släktmiddag och poolhäng – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

släktmiddag och poolhäng

Hej finisar!

Igår kväll hängde vi i Frövi. Vi gick direkt från Frida, Mattias och Holly till farmor och farfar på släktmiddag. Farmor hade älgat så himla god mat och dukat så fint under ett träd i trädgården så himla fint. Hon hade hängt upp ljuskrona i trädet med, de var hur fint som helt, åh tog ingen bild, det skulle jag verkligen gjort! Sedan hade hon lemonad som var så god och som sagt maten, mums!

Tindra lekte med kusin vovven, Ludde, hon tyckte det var så kul, Tindras älskar verkligen djur, vill köpa en katt till henne, hehe. Man får inte ha det i nya lägenheten så får bli senare i livet tyvärr.

Efter vi varit hos farmor gick vi hem till mamma och badade, så mysigt med pool. Alltså kommer sakna ihjäl mig till Frövi på sommaren nu när vi flyttar men det kommer bli bra, jag har sådan ångest ibland för att åka tågen till vänner och verkligen för att jag träffar @AlvaEkblom och Luca så lite, kommer bli sååå mycket lättare nu, och med alla andra med!

Puss och kram!

Klappa kusin vovve

pussa kusin vovve

Kolla farmors underbara blomma!

Trött tjej

Brorsan

Drinkar hos mamma

Mys med prinsessan

Pool häng!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.