Matchande mamma och dotter – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Matchande mamma och dotter

Hej finisar!
Vilken dag detta varit, har varit varmt som vanligt, hoppas hela sommaren blir såhär, hihi. Vi håller på att sälja av massor med saker nu inför vår flytt som är om 10 dagar hur galet är det!? Snart blir vi Örebroare! Vi har så mycket prylar verkligen, haha.

Köpte denhär klänningen till Tindra i Stockholm. SÅ himla söt är den. Blev helt galet kär i den! Blev ännu gulligare när jag hade denna kjolen som jag köpte förra sommaren under graviditeten så vi kunde matcha. Den var perfekt att ha över kulan men nästan ännu snyggare nu.

Tindras klänning hittar ni här . ( annons länk)

Marcus är i full gång med att vika kartonger och packa prylar nu så tänkte hjälpa honom.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.