Tiingelinn

Köpt matchande badkläder till Tindra och Marcus

Hej finisar!

När jag var i Stockholm så såg jag och Moa dessa söta far och son matchande badkläder. Vi blev helt kära, haha. Jag tog kort på dem och skickade till Marcus för att få en reaktion och han svar KÖÖÖÖP! Det trodde jag aldrig, haha. Han brukar inte vara så taggad på rosa men jo då matcha med Tindra ville han verkligen göra, hihi. Köpte direkt! Så himla gulligt och inte dyrt heller! Perfekt. Bifogar 2 st annonslänkar med Marcus och Tindras badkläder.

Just nu var det dessutom 20 % rabatt på dessa badkläder så gjorde verkligen ett kap. Ni vill jag ut och fota mina hjärtan i dessa, haha. 

Baddräkten shoppar du här .

Badbrallorna shoppar du här.

Köpte dock våra i butik.

Puss och kram!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.