Fotostudio, shopping, vänner, dyra barnkläder – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Fotostudio, shopping, vänner, dyra barnkläder

Hej finisar!

Igår var vi i Stockholm och hade en så himla grym dag! Vi började dagen med lite shopping på Globen köpcenter och sedan åkte vi in till en fotostudio i stan för lite fotografering. Så himla mysigt. Värsta lyxen blev sminkad och grejor, hehe. Hade turen som hade Moa med mig som hjälpte mig med Tindra, guld värt! Börjar inse att det nog är svårt att vara 2 barnsmamma, haha.

Efter fotograferingen gick vi in till stan och möttes av värsta hästparaden med soldaterna från slottet, haha, lite coolt. Sedan gick vi på stan och hade dem snällaste barnen man kan tänka sig. De gnällde typ ingeting, satt i sina vagnar och var nöjda hela tiden i flera timmar. Då fick vi mammor lite shopping tid, har shoppat massor, ska såklart visa er det i en liten Stockholm haul tänkte jag.

Vi mötte även på Sophie och Pelle i stan, vad är oddsen liksom? Att träffa någon i Stockholm, mys! Vi gick på stan allihopa, så himla mysigt måste jag säga.Hittade hur mycket fina bebiskläder som helst inne på NK. Men så dyra, haha, fotade några söta plagg så ni får se, hihi.

Himla mysig dag med våra favoriter Moa och Ivar, och en ny liten familj som vi hoppas träffa mer i sommar.

Puss och kram!

Nyfiken tjej!

Hur söt! 800:-

Eller denna!

Här har vi gänget!

Den här lilla då?! 1500:- . Fanns även i vit, kanske något vi kan köpa till vårt bröllop nästa vår!

Älska dessa shorts men de var så himla stora, snyft, storlek 34 på Hm….Har så liten höft o rumpa, dåligt att det inte ska finnas små storlekar.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.