Tiingelinn

Stockholm by night

Hej finisar!

Tillbaka hemma i Frövi igen. Igår åkte jag, Moa, Tindra och Ivar på en liten tripp till Stockholm. Mys! Va himla mysigt verkligen. Hade så kul med så fina vänner. Sontant som attan men så kul! Jag hoppas Moa känner samma, hihi.

När vi kom fram träffade vi min älskade Lovisa och även Sophie, Pelle och deras lilla fina son! Super mysigt!

Vi bodde på Globen hotell, Jättefint verkligen. Kände oss så jobbiga bara , först en as stor taxi till hotellet där man får plats med 2 vagnar plus att de behövde ha bilstolar till barnen. Sedan på hotellet så fick vi be om vattenkokare till välling och 2 st spjälsängar, haha. Kändes som vi var så omständigt typ. Barnen var så söta o skulle hålla handen igen, alltid alltså!

Natten gick sådär, Tindra var omöjlig att natta så fick köra henne i korridoren i vägen tills hon somnade. Hemma somnar hon alltid i spjälsängen men en flaska men tror hon kände av att vi var någon annanstans kanske.När hon väl sov kunde jag inte somna, vred på mig hela tiden försökte med allt, var jättetrött men kunde inte sova, har inte sovit utan Marcus sedan Tindra föddes så tror det var därför faktiskt. Sedan väckte Tindra och Ivar varandra på natten. Gud saknade sina pappor tror jag.

Men det gick bra, både jag och Moa var pigga på morgonen trots allt, haha. Hotellfrukosten var jättegod och vi satt så vi såg rakt in i globen, hihi. Fint hotell.

Himla mysigt!

Puss och kram

Sötaste!

Busunge som skulle klättra i fönstret, haha, tok! Hon ställde sig i sköterskan och börja krypa in i fästet, galning! ​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.