Tiingelinn

Låter min 8 månaders tjej välja kläder själv

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Me and i .

Min lilla tjej, och typ alla andra bebisar älskar babblarna. Gud ad glad hon blir. Dem är fina tycker Tindra, haha. Hos Me and i finns det nu kläder med babblarna på. Jag har ju skrivit mycket om att Tindra kommer få välja kläder själv när hon kan och det har hon faktiskt fått göra här, haha.

Jag höll upp blåa klänningen med ” Diddi” på och hon börja flåsa som en ung och skratta. När jag föll upp en annan blommig sommarklänning framför henne gjorde hon ingeting, haha. Himla söt! Nu kan jag väl säga att jag låter mitt barn välja kläder själv, hihi.

När hon har byxorna på sig bruka hon sitta och titta på sina ben och är så nöjd! Världens sötaste.

Kläderna har jättehög kvalitet och är himla fina!. Om ni inte redan visste det så kan man boka ett klädparty hos Me and i. Det går ut på att en person kommer hem till dig och visar upp olika plagg. Det kostar ingeting och det finns ingas krav på hur mycket som ska shoppas. Du bjuder hem lite vänner och ni myser tillsammans och får se lite kläder samtidigt. Du kan ha ett babblarna klädparty om du vill det, hehe. Som tack brukar du som ordnar partyt få lite rabatter7 gratis prylar när dusch dina vänner shoppar, himla mysigt.

Såhär bokar du ett party

Länkar varje plagg under bilderna.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.