Tiingelinn

Glass för första gången, sommar, sol familjemys, nykär och konstiga rivmärken

Hej finisar!

Vilken fantastik dag vi haft alltså! Vi har vloggat lite med så det kommer ut imorgon troligtvis. Snälla kom med tips till Youtube kanalen! I alla fall denna sommardag har min mormor och morfar hälsat på. Jag hade faktiskt namnsdag idag, visste inte om det själv men mormor och morfar kom över med en fin blomma och fikade med oss på balkongen. Både mamma och pappa har ringt med och grattat, gud känns som jag fyllt år firar aldrig namnsdagar annars.

Sedan har vi varit nere vid sjön en sväng, gått promenad med Tindra, solat på balkongen och bara myyyst! Som jag älskar ni vet, hihi.Gjorde glass till Tindra. Vi är stenhårda med socker och vill inte ge henne det än så hon har inte fått ätit glass men nu gjorde jag med melon och Kivi, så enkelt, recept skriver jag längst ner i inlägget. Hon äskade det, hon åt en hel! Gud vad gott det var tyckte Tindra, himla kul som mamma när man stor och gör engen o grejor, hihi.

Jag känner mig helt nykär nu nr det är sommar och sol. Det syns nog på mig. Har ett pirr i magen ibland och bara dras till Marcus och vill pussas och hålla på som en annan tånåring är ju gammal 20 åring nu, haha. Efter 4 år liksom. Gud vad konstigt, men härligt ändå.

Kolla Tindras kind, vi vet inte vad de kommer ifrån. Tror hon rivit sig själv, Marcus har filat henens naglar jättelänge ikväll. Hon kryper runt hel tiden med så idag var hon framme vid min ros, är så rädd att det är från taggarna men känns inte som de skulle bli sådär 3 streck.

Äter glass för första gången hos pappa.

Älskar min fantastiska telefon kamera, kolla bilden. Iphone X !

Lite kära hihi. Är helt nykär i Marcus nu när det är sommar och varmt. Är vår första sommar som sambos och föräldrar, parar i magen när jag ser honom, hihi.

Här är glassarna jag gjorde receptet är enkelt:

Melon
Kivi
Vatten.

jJag körde bara melon i en mixer och Kivi med lite vatten. Sedan frös jag in melonen 2 timmar och lämnade lite kvar i botten till kiven, Tindra älskade dem!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.