En av mina största laster i livet – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

En av mina största laster i livet

Hej finisar!

Ni som kollat unga mammor har säkert koll på att jag har en rengöringsspray jag sprayar för att det ska lykta rent i hemmet, haha. Nu har jag bara den till städning för har hittat dessa underbaringar. Det kallas linnevatten och man sprayar det i hemmet som en parfym för sina möbler. Går även att spraya på sina kläder och så. Det är helt helt underbart. Jag har en favorit och det är den som heter LÄNGTAN. Den mest till höger på mitt lilla collage där uppe som är i storpack. Älskar dessa doftsprayer så himla mycket, är typ besatt utav dem.

Såg nu att det finns ett doftpaket med olika dofter som va himla roligt. Ska nog beställa ett för att dofta på alla de andra också. Kanske hittar någon ny favorit. Detta är en last i livet jag har, att köpa väldoftande saker, blommor, ljus, parfym och nu softspray. Brukar spraya lite av längtan på mina lakan hemma, doftar otroligt gott då, känns alltid nytvättad och mums, älskar den doften. Den doftar tydligen bomullsblomma, vart köper man bomullsblommor, haha. Måste ha!

Verkligen ett hett tips! Perfekt present att ge bort med, skulle bli sååå glad för något sådant.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.