Hur bör en mamma klä sig? – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Hur bör en mamma klä sig?

Vit topp med knyte

Grön blommig topp

Mina billiga favorit jeans

Rosa brillorna

Hej finisar!

Tänkte visa er dessa plaggen jag glömt visa er! Så nöjd, har börjat älska grönt helt plötsligt.

Hur som helt, det jag vill skriva om i detta inlägg är något så viktigt. Sedan jag har blivit mamma har jag märkt att man har andra krav och förväntningar på sig. Det gäller allt men i detta inlägget vill jag ta upp kläder.

Det är så att jag och de flesta andra mammor i min omgivning är unga. Vi är 20- 25 år och även fast vi har barn är vi unga. Det är som att så fort man har ett barn bör man inte visa magen, som 2 första bilderna med gröna toppen, det känns inte så passande för en mamma enligt många. Jag har blivit lite tillbakadragen själv. Hade mycket magtröjor innan jag fick Tindra men inte längre. Vet inte varför, dock ett eget val. Tycker inte man har någon som helst rätt att yttra sig om vad en mamma har på sig, bara för att man är mamma liksom

Jag gillar att ha v ringade toppar, linnen och så vidare och det är inte så passande i många människors ögon just för jag har ett barn. Men varför inte? Var perfekt att amma i med. Samma inför sommaren nu. Man ska helst ha en täckande baddräkt eller helst av allt våtdräkt, eller nej helst av alls aldrig ta av sig.. Det känns så fel. Jag kommer ha bikini och bära den med stolthet. Mina komplex ska bort, jag jobbar med det och jag vill vara en bra förebild för er andra mammor att våga visa er kropp. Jag vet att många säger ” Lätt för dig att säga som är smal” Men nej.., jag har haft så mycket komplex över hur liten och tanig jag var när jag var yngre. Det är absolut inte okej att påpeka att någon har lite former men det är okej att på ett nedlåtande sätt påpeka någon som är tunn… usch.

Jag har haft mycket komplex men nu jäklar skiter jag i det. Vem ska titta på min kropp?Ingen, om någon tittar så utgår jag ifrån att de ser en kropp och inte tänker något speciellt mer än att jag är en självsäker mamma som ska bada och sola på sommaren. Jag har som ni vet bristningar på min rumpa, jag har mitt ärr men är fasen så stolt över det ärret. Varje gång, och då menar jag varje gång jag tittar på det påminns jag om den bästa dagen i mitt liv, nämligen när Tindra föddes.

En kropp är en kropp. Vi mammor har samma rätt att vistas i bikini i sommar oavsett utseende som alla andra. Och alla ni andra där ute, ni är med så jäkla fina och perfekta som ni är! Snälla banka in det i huvudet, det gjorde inte jag när jag var yngre och åldrar det så idag. Vad spelar det för roll hur man ser ut. Man väljer inte vem man vill älska eller vara vän med efter sånt.

Snälla lova mig att ni vistas på stranden i sommar i precis den outfit ni vill!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandrachorsell

    helt galet alla krav man får på sig som mamma, självklart ska man kunna klä sig som man vill. Det enda problemet just nu är att vissa kläder i garderoben inte sitter bra längre har inte fått bort sista ”hullet” på magen än men det kommer 😊