Tiingelinn

Bröllopsinspiration

Hej finisar!

Idag har jag och lilla familjen med många om och men tagit oss till Linköping. Det var strul igår med tåget och i morse fick vi sms om att det var inställt. Men jag ville så gärna gå och titta på modevisningen där Mia var med och var modell. Vi hann! Vi lånade mammas bil och vi hann!

Det spöregnade tyvärr i Linköping men det var Såå värt det. Gud Mia var sååå fin och vi blev så inspirerade inför bröllopet. Det var värsta grejen på stan och som tur var var vi lite inomhus sedan och kollade på alla vackra klänningar, ringar, diadem, slöjor, ja allt! Sedan gick vi en tipspromenad i 2 timmar md bröllopstema hos alla butikerna som var med. Man kan vinna en goodiebag värd 3000:_ med bröllops grejor, alltså jag vill verkligen vinna, vi gick sååå all in!

Jens, Marcus kompis hände med oss och vi alla kämpade med frågorna och Marina fikade med Tindris! MYYYS.

Dränkt katt, hade lockat håret och allt, syns inte och min pälsjacka är Såå blöt.

​Skulle köpt om jag skulle på bal i Linköping i år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.