Tiingelinn

4 år i en relation med Marcus

​Hej finisar!

Sista bilden är tagen kvällen den 26/4-2014 alltså för exakt ett år sedan idag, eller ha ikväll. Tänk vad mycket jag och denhär killen har hunnit uppleva tillsammans. ( Jäklar vad smala ben jag hade) Jag älskar honom sååå mycket. Det går inte ens att tänka sig ett liv utan honom! 

Det var verkligen en slump att vi träffades och jag tror faktiskt på ödet i detta sammanhang för det måste varit menat att det skulle vara vi 2. Vi kommer från 2 olika delar av landet och allt.

Jag älskar denhär människan så otroligt mycket. Visst för att vi tycker olika ibland och bråkar men det gör väl alla lyckliga par. Att älskas utav Marcus är det bästa som finns. Han och Tindra förgyller hela mitt liv. Dessa 2 kommer jag göra allt och lite till för.

Tänk att vi gick i 9:an när vi blev tillsammans, hur galet är inte det! Tänk att vi hade värsta distansen i 3 år, hur galet är inte det, tänk att vi nu har barn ihop och är sambos, och nästa år ska vi bli man och fru, kanske till och med denhär dagen nästa år, det finns planer på det. 

Kärlek är för mig något man inte kan sätta ord på, vi bara är så himla otroligt olika men har några likheter som drar oss samman och gör oss så starka.

Som jag älskar dig Marcus Malm! 

Puss och Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.