Våra kroppar är inga sexobjekt – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Våra kroppar är inga sexobjekt

Hej finisar!

Ni som följer mig på Instagram vet att jag la upp en av dessa bilder här om dagen.

Som gravid är det helt okej att vara stolt över sin fina runda kula och gravidkropp men som kvinna och ännu värre som mamma är det fy skam.

När jag var yngre och gick typ i mellanstadiet och högstadiet fick jag höra varje dag hur smal jag var. Jag blev jämförd med folks lillasystrar och så vidare. Killarna kastade rum mig för jag var så lätt, bar runt mig och hade sig och det vart min grej att vara den smala, lilla. Jag fick till och med höra hemma hos en kompis att mamman la sig i och sa att jag skulle äta mer för jag var tanig, vem vill höra det?

På högstadiet sa en kille till mig att jag hade små bröst och alla jämförde sig med mig för jag var så himla liten. Sedan kom Karman och brösten växte, haha, inte för det spelar någon roll. Tycker det är så ytligt, man har brösten för att kunna mata barn, därför har kvinnor bröst.

Jag tycker det är hemskt att man som kvinna inte ska kunna få vara nöjd med sin kropp. Våra kroppar är inga sexobjekt för män. ” Jag kommer aldrig få en kille för jag är tjock så jag ska börja träna” usch det är så hemskt. Man ska inte ändra på sig för att någon kille ska tycka man är snygg. Visst träning är bra och hälsosamt men gud när ska man ha tid, haha. Jag tränar aldrig typ, för jag tycker det är svin tråkigt. Jag rör på mig varje dag för det är bra för hälsan men tycker jag det är tråkigt att träna så låter jag bli.

Innan jag var gravid var jag smalare än vad jag är nu men jag har eldig känt mig så nöjd och lugn i min kropp som nu. Den har burit ett barn och jag är så tacksam för det. Jag drar inte in min mage på bilderna, jag vågar visa sanningen.

Tycker verkligen att alla kvinnor ska få känna sig vackra. Vi mammor med. Bristningar är vackert, smalt är vackert, mulligt är vackert. Så länge man lever hälsosamt och mår bra så tycker jag man ska känna sig nöjd med hur man ser ut.!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.