Skillnaden på fixad och ofixad – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Skillnaden på fixad och ofixad

Hej finisar!

Den ena bilden är tagen när jag vakande innan jag ens borstat igenom håret som ni säkert ser lockarna är helt spretiga haha. Den andra bilden är tagen när jag borstar igenom håret med en svinhårsborste ( vegansk) och sminkat mig.

Det blir en helt annat lyster i ansiktet med smink. Tycker det är väldigt fint med ett naturligt ansikte med men jag tycker det är så kul med smink så jag lägger gärna på ett tunt lager. Använder bara mineralsmink så det blir inte jättestor skillnad, men en liten som lyfter upp lite. Ser så trött ut annars haha.

På något sätt tycker jag att jag ser yngre ut utan smink. Har märkt av det när jag har varit osminkad kollar folk mer på mig när jag är ute med Tindra som " Oj vilken ung mamma" haha. Inte för jag bryr mig.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.