Mamma som piffar sig – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Mamma som piffar sig

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Bangerhead.se !

Med koden 20Linn får ni 20 procent rabatt fram till sista april hos bagnerhead .

Gud jag skäms nästan, vet att man ska byta ut värme verktyg efter typ 3 år. Jag har haft samma locktång sedan 3:an. Den har varit trasig ett tag med så jag har bränt mig på den, haha men jag har inte köpt en ny. Nu klickade jag hem en ny från Bangerhead och den var galet bra. Det är som en pinne man virar håret om. Gjorde på samma sätt som med min gamla locktång och fick en lock som var as krullig, haha. Med denna behöver man inte hålla 20 sekunder utan det räcker med typ 1 sekund. Gud vad bra den var, kommer gå så mycket fortare att locka håret nu, haha.

Sedan älskar jag Anastasias kit! Jag gillar att göra skuggningar så det använder jag varje dag. Har precis tagit slut på ett efter typ 2 år så klickade hem ett nytt. Blev även en glittrig borste och lite ögon makeup bortagning och läppstift. Använder ju nästan bara Palina smink men de har inga läppstift så där gillar jag bland annat Isadora väldigt mycket. Fick ett sådant av mina barndomsvänner Elin och Amanda när jag fyllde typ 15 som jag har kvar än som favorit läppstift, haha.

Sedan är mina händer alltid torra nu för vädret växlar så blev en handkräm från Rituals. Älskar älskar det märket! Lite allt möjligt kul till denna mamman. Ibland får även en mamma unna sig lite tycker jag. Älskar att det fanns så många olika kvalitets märken hos bangerhead både inom smink, hudvård och hårvård !

Glöm inte att ni med koden 20Linn från 20% rabatt på hela sortimentet fram till och med sista april.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.