Love made – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Love made

Hej finisar!

Tindra är ganska så kräsen med burkmat men fick hem massor med prover ifrån Love made och dessa älskar hon. har testat Laxen och spagetti och köttfärssås och hon älskade dem. Ska testa kycklingen idag tänkte jag. Dessa ä de enda burkarna med färdig barnmat som tillverkas i Sverige såg jag. Väldigt goda tyckte Tindra. Det enda jag kände var att det var lite stora bitar för att vara från 6 månader. Semper, hipp och Nestle har mycket mera lös mat från 6 månader så jag mosade maten lite extra med skeden.

Tips från Tindra!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kattas

  Min son ville inte heller äta barnmat till en början. Sedan provade sambon att ge fruktpure emellan tuggorna och även ha både fruktpure och mat samtidigt på skeden. Det kändes dock taskigt att vi lurade honom på det sättet men det funkade iallafall. Idag äter han nästan all mat utan problem, fortfarande lite kräsen när det gäller klumpar i.

  Jag har en tendens att laga för kryddad mat så därför har jag inte gett mitt barn den maten utan vi kör oftast på barnmatsburkar som vi köper. Äter vi mild mat så får även han äta med oss.

  Jag håller med dig om att bara för att man råkar köpa mat som är färdigt så behöver det nödvändigtvis inte vara skit. Jag tror nog att när det gäller för våra älskade små så är det mer noggrant gjort. 😊

 2. Tiingelinn

  Vet inte vad du förväntade dig för svar med den frågan? Jag tror de är ännu bättre att få vara ute och hitta på saker och då kan man inte ha med egen mat om man inte vill släpa på kylväska. Skit? Tror tyvärr inte jag och 90% av alla mammor som ibland ger burk skulle mata de finaste man har med skit…. Är såå trött på just mammor som tror sig vara lite bättre. Ska vi vara sådana så är det mycket strängare regler på barnmat än all mat för “vuxna” så tex frukten i fe färdiga purerna håller högre standard och är mindre besprutade än om du köper egen frukt och mixar. Kanske dags att fokusera på sitt eget liv istället för att lägga sig i andras. kram

 3. emmacathrinethanh

  Gjorde också mycket egen mat men det var väldigt smidigt att ha med sig färdig burk när man var iväg mycket. Så jag förstår dig Linn att du tycker att det är bra att kunna ha med sig färdig burk☺️

 4. ackmark

  oj vad vi ryter till här. undrade bara då det är bättre med egen mat än all skit som innheåller i burkarna. sen får ju alla göra som dom vill eftersom de är upp till var och en. ta inte åt dig så 😊

 5. Tiingelinn

  Varför lägga sig i vad andra ger sina barn?! Vi lagar 70% egen men är väldigt praktiskt att ha med sig då vi är personer som alltid är på språng om jag nu ska redogöra vilket jag INTE behöver.