Tiingelinn

En otacksam svindålig mamma

Godmorgon finisar!

Här ligger jag i min säng halv 9 och Tindra sover. Jag borde gå upp ur sängen, det finns mycket att göra. Jag skulle behöva ta hand om all disk, jag skulle behöva städa hemmet som är total kaos, dammsuga, fixa med det mesta, men jag ligger kvar i sängen och är LAT!

Jag kollar ut genom fönstret och det snöar. Tar fram min dator för att börja ta tag i mejllistan som blivit lång, men jag sätter på youtube istället.

Jag är en dålig mamma som ammar, jag är en dålig mamma som vill sluta amma. Jag borde inte ha så mycket rosa kläder på mitt barn, men varför har jag köpt en blå napp till henne när det faktiskt finns rosa?

Våran gröt vi köper till Tindra är minsann dålig för miljön, Tindra är för liten för sin gåstol, hon är för tung för sin babysitter. Jag utsätter henne för farliga risker som att åka rulltrappa med vagnen, hur kan jag göra så mot mitt barn?

Detta är bara en bråkdel av åsikter och pekpinnar och annat som jag får hela tiden, både på bloggen, insta och i verkliga livet. Jag är så trött på detta men jag har lärt mig att inte ta åt mig för då skulle allt jag gjorde vara fel tillslut.

" Du vet väl om att" " Borde inte" " Du ska väl" " Ska du verkligen" " Vill inte låta dryg men" …..

Nu ska denna egoistiska hemska mamma fortsätta njuta av att inte göra ett skit i 10 min till innan hon tar tag i allt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kattas

    Jag måste bara säga det, de personer som skriver sånt till dig, dom som sitter bakom en skärm. Dom har inget LIV. Dom sitter och har tråkigt och tycker att det är kul att förstöra för andra, att trycka ned osv. Det gör att dessa människor får lite mer händelse i deras eget liv. Att det är roligt att bråka.

    Jag har själv fått en massa av dessa typer av människor, dock av helt andra anledningar. Men det är ändå samma grej, hur man mår efteråt. En totalt världelös människa.

    Jag har lärt mig att allt man gör, då menar jag allt. Är helt fel av andra människor. Det finns att påpeka varje minsta detalj. Jag har till och med blivit djupt deprimerad en gång.

    Nu har du massor av fina människor som stöttar dig, som tycker om dig för den du är. Läs dom inläggen istället och känn värmen av all den kärleken. All hat tycker jag att vi kastar i soporna, för dom människor som skriver det, skriver enbart om sig själva. Dom är bara avundsjuka på hur fantastiskt ditt liv är, hur bra du gör allt osv.

    Stå på dig för den du är. Ingen är vi helt prickfri men vi gör alla allt vad vi kan. Du är en duktig och fin mamma till Tindra! <3

  2. Tess

    Alla föräldrar gör så gott de bara kan, men alla människor är olika och kommer att uppfostra sina barn på olika sätt. Det finns inga rätt och fel. Så länge man älskar sitt barn och gör det man själv tror på så gör man rätt. ?

  3. Erika

    du är den bästa mamman för ditt barn så låt ingen annan komma och säga till vad du ska och inte ska göra!
    jag har minsann också gjort allt du nyss skrev och det är då inget fel på min dotter ☺️?
    behöver du prata med någon som är lika ”dålig” som du så är det bara att skicka iväg ett mejl ?

  4. Susanna

    vill bara säga att jag tycker du och markus är fantatiska föräldrar och jag hoppas du inte tar åt dig av alla dumma ogenomtänkta kommentarer som kommer från folk som saknar tillräckligt med intelligens att hålla käften..