Tiingelinn

Alla presenter man fick på mässan!

Hej finisar!

Gjorde en omröstning på Instagram där 90% av er röstade att ni ville ha ett inlägg med innehållet av våra goddibags från mässan så här kommer det!

En bok, en tygpåse och en värme/kylpåse .

Fick massor med söta babblade hos Leksaksvärlden och små nappar. Det var en till skallra med doddo men den vet jag inte vart den är just nu för Tindra har lekt med den, hoppas verkligen inte den försvann på tåget.

Super generösa man som vi fick massor med fina saker hos! Berättade att vår lilla Tindra endast accepterar deras flaskor och nappar och de blev så glada. De har kvalitets grejor som inte behöver bombas ut på varje instaagram konto…, nämner inga namn på dessa företag men ni vet ju alla vilka jag menar.

Massor med mumsiga Semper klämmisar! Tindra älskar dem.

Lite tidningar! Så kul när det var med lite om unga mammor i den ena.

Fick en mugg från Emmaljunga, as coola glajor till Tindra hos gegamoja plus en liten söt mus att hänga på vagnen. Sedan fick jag en as cool banan, haha. Det är en tuggleksak och en tandborste.

Fick ett helt bärsele av Najell med en liten dräggen överdrag grej.

Underbara Cecilia som jag äntligen fick träffa på riktigt skickade med alla dessa fina hårband, rosetter och napphållare.

Massor med hudvård från Aco! Så bra!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emiliegronborg

    Jisses snacka om mycket innehåll! Min dotter kör också på MAM och sen funkar philips avent på henne med.. Dock företaget jag tror du syftar på köpte jag nappar från för att testa och alltså shit, blev värsta märkena i Alvas ansikte och de tyckte hon inte alls om.. Tråkigt för jag gillar neon haha..