Tiingelinn

Vi ska prova matkasse

.Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Linas matkasse !

Jag och Marcus har verkligen problemet ofta att vi inte vet vad vi ska laga för mat. Det är därför jag har börjat dem med mig till er av mitt maträtter som vi käkar så ni kan få tips, haha för vet hur svårt det är. Det ska bli så kul att testa Linas matkasse för första gången och slippa tänka ” vad ska vli laga” och ännu bättre slippa tänka ” vad ska vi handla” . Vi är verkligen, tyvärr experter på att småhandla.

Den kassen vi ska prova heter Linas barnkasse och innehåller rätter som passarn barn. Det är mat som passar familjer helt enkelt. Fisk, köttfärs, kött, kyckling, ja ni förstår. Var 3:e 5 dagars kasse innehåller även en vegetarisk rätt.

Jag har en superbra rabattkod till er, en för er som testat kassen förut och vill prova igen och en till er som det är första gången för! Länkarna nedan tar er till erbjudandena..

Prova Linas matkasse för första gången – Detta erbjudande gör att ni får prova på en kasse för kampanjpris. Tex En barnkasse med ordpris 609:- kostar 299.- eller en original kasse orspris 829:-för 499:- istället. Klicka på länken så ser ni alla kassar man kan välja mellan och special priserna. Med denna länken får ni även en skärbräda från Scandinavian design factory gratis värd 245:-. Ni kan även använda koden ”tiingelinn” funkar på samma sätt som länken.

Testa Linasmat kasse igen – För er som haft kassen förut men tagit en paus kan ni följa denna länken för då får ni 200:- rabatt på valfri kasse. Perfekt att starta upp igen med denna rabatten. Ni följer länken ovan.

Erbjudandena gäller till och med den 20/4! Så i en månad från idag.

Ska bli så kul att testa kassen!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.